SE HIT!!! 
AGILITY KM 2017

 

 

NÄR? Torsdag den 12 oktober kl. 18,00

 

 

VAR? Jönköpings brukshundklubb

Torsdagen den 12 oktober kommer vi att utse den ärofyllda titeln "2017 års AGILITY- KM vinnare i x-small, small, medium, large och x - large". Tävlingen avgörs i en hopp- respektive agilityklass. Resultaten från de båda loppen slås ihop och en KM-vinnare i varje storleksklass utses.

 

Har din hund inte hunnit ta någon pinne i klass 1 ännu? Då har du chansen att bli årets blåbär. "Årets blåbär" avgörs i en tunnelklass, där man på kortast tid ska ta sig genom en tunnelbana. Det ända hunden behöver kunna är raka, böjda tunnlar och springa genom hinderstöd (som första och sista hinder).

 

 

 

 

Vi träffas 18.00 för att tillsammans bygga färdigt banan. Så fort banan är klar drar vi igång med banvandring. Vi hjälps alla åt med att vara funktionärer under kvällen. Ni som tävlar blåbär är funktionärer i agility och hopploppen och tvärtom. Anmälan sker på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ange förarens och hundens namn, ras, storlek och vilken klass de vill delta i.

 

VÄLKOMNA! /AGILITYSEKTORN