Bli medlem

Bli medlem

De olika medlemskap som finns är:

Ordinarie medlem
För att bli ordinarie medlem hos oss klickar du HÄR. Efter att du registrerat dig kommer en inbetalningsavi på medlemsavgiften att skickas till den mejladress du angett vid registreringen. Medlemsavgiften är 600 kr/år och består av en förbundsavgift på 400 kr och en lokal avgift på 200 kr.

Delbetalande medlem
Om du är medlem i en annan ras- eller lokalklubb som är ansluten till Svenska Brukshundklubben kan du bli delbetalande medlem. Du betalar då lokalklubbsavgiften på 200 kr/år. För att bli delbetalande medlem hos oss klickar du HÄR. Efter att du registrerat dig kommer en inbetalningsavi på medlemsavgiften att skickas till den mejladress du angett vid registreringen. Observera dock att aviseringssumman som visas innan du slutför din anmälan är högre än summan du kommer bli aviserad. Det beror på att vårt medlemssystem inte känner av att du redan har betalat förbundsavgift med ditt tidigare medlemskap, förrän din nya anmälan är slutförd

Medlemskap i klubbar som inte är anslutna till SBK (SKKs länsklubbar samt special- och rasklubbar för raser som SBK inte har avelsansvar för) kan inte användas för att bli delbetalande medlem.

Familjemedlem
Du kan bli familjemedlem om någon i din familj, i samma hushåll (samma adress), redan är ordinarie medlem och du blir medlem i samma klubb/klubbar. I medlemskapet ingår inte tidningen Brukshunden, den skickas bara till den ordinarie medlemmen. Medlemsavgiften för familjemedlemskap i JBHK är 100 kr/år.

För att bli familjemedlem hos oss:
Betala in medlemsavgiften (100 kr) till vårt plusgirokonto 113 75-3. OBS!! Ange på inbetalningen namn, adress, personnr (10 siffror), mailadress samt medlemsnummer till ordinarie medlem. Finns inte alla uppgifter kan inte registrering ske. Får inte alla uppgifter plats går det också bra att maila: medlem@jbhk.se.

Ungdomsmedlem
Ungdomsmedlem kan du som är mellan 6–25 år bli. Gå med i Sveriges Hundungdom (SHU) och välj Jönköpings Brukshundklubb som specialklubb. Du blir då medlem i båda klubbarna för priset av en. Du får båda tidningarna Hundsport och Brukshunden och ta del av båda klubbarnas aktiviteter. Samma år som du fyller 26 år kan du välja att fortsätta ditt medlemskap i Jönköpings Brukshundklubb. Läs mer på www.shu.se
Du kan bli medlem direkt i SHU och JBHK genom att följa länken HÄR.
Efter att du registrerat dig kommer en inbetalningsavi på medlemsavgiften att skickas till den mailadress du angett vid registreringen. Medlemsavgiften för ungdomsmedlemskap är 300 kr/år.

Tyvärr har Jönköping ingen egen lokalklubb inom SHU men du kan fortfarande vara ungdomsmedlem hos oss! Följ länken ovan och välj ’Ungdomsmedlem’ och sedan ’Jönköpings Brukshundklubb’. Vill du även bli medlem i SHU, klicka i ’Jag vill bli medlem i Sveriges Hundungdom’. När du ska välja klubb inom SHU, välj den som passar dig bäst.

 

Vid frågor om medlemskap, kontakta: medlem@jbhk.se