Styrelsen

Styrelsen

Inge Svensson –  Ordförande

Inge har två Riesen tillsammans med sin fru. Tidigare har han även varit aktiv med styrelsearbete i rasklubben för Riesen. Han brinner för brukssporten och tjänstehund i sin egen träning.

Hans mål som ordförande är att alla ska få plats och känna sig välkomna. För honom är det även viktigt att det är högt i tak och att alla hjälps åt för att Vi ska få en bra klubb Tillsammans.

Annette Fröstberg – Vice Ordförande

Annette har tvårhodesian ridgeback, Savon & Ronnie. Tränar främst sök men även spår, viltspår, lydnad, agility, utställning och har även sysslat mycket med lure coursing. Annette har även examen som specialsöksinstruktör.

Utanför hundträningen tycker hon om att baka, pyssla med växter, vara ute i naturen och hänger gärna även på skjutbanan.

 

Kent Emilsson – Sekreterare

Kent har två boxrar tillsammans med sin fru Lena.
Brukssök är den stora passionen inom hund och i detta tränas, tävlas samt hålls det kurser i.
Kent har även suttit i valberedningen och hjälper till på diverse av klubbens tävlingar.

Maritha Bertilsson – Kassör

Maritha har på ett bra sätt skött klubbens ekonomi de senaste åren, och det vill vi gärna att hon fortsätter med. Maritha har koll på det mesta och du hittar henne ofta som funktionär vid olika tävlingar och arrangemang. Hon kommer snart få hem en liten boxerterrier.

 

 

Alexandra Svebeck – Ledamot

Alexandra är allmänlydnadsinstruktör och har i dagsläget 2 Sheltie. Lily, en pedagogisk prinsessa och träningsnarkoman som tränar rally och lydnad. Macy är en omplacering som älskar att få träna på klubben och få leka & springa.

Alexandra har suttit med i flera olika sektorer men är nu aktiv i utställningssektorn och kommunikationssektorn. Syns ofta som funktionär samt fotograf på klubbens tävlingar.

Linda Sunesson – Ledamot

 

Linda har två tollare. 8-åriga Zingo och Zeven som snart fyller 2år. De tränar freestyle & Heelwork to music, agility, lydnad & apportering.
Linda är utbildad freestyleinstruktör samt allmänlydnadsinstruktör.

Cindie Ljungström – Ledamot

Cindie har en tollare som heter Manne. Manne är hennes första hund. De tävlar i tävlingslydnad och målet är att snart också börja tävla i jaktapportering. “Men det roligaste som finns är att försöka lösa en uppgift tillsammans med Manne, oavsett vad det handlar om”. När hon inte tränar med Manne arbetar hon som HR-partner på Folktandvården Region Jönköpings län.

 

 

Erik Sandell – Suppleant

 Erik har 4 Sheltie, en Spansk vattenhund & en Border collie. Han fastnade i agilityträsket 2002 när hans fru fick halsfluss och lät honom åka på JBK’s ridhusträningen. Han har sedan dess tränat och tävlat agility.

Förra året tävlade han i över 120 officiella lopp, kom 2:a på DM och var med & vann i lag.

Tillsammans med sin fru föder de upp papillion och sheltie på Anferlos kennel.
Erik är även med i arbetsgruppen för en inomhushall.

 

Evelina Beckman – Suppleant

 

Evelina är utbildad allmänlydnadinstruktör och spårinstruktör. Hon har en Border collie och en Border collie-blandning. De tränar allt från lydnad till räddning.