Styrelsen

Styrelsen

Marianne Lindblom –  Ordförande

Presentation är på gång

 

Frida Weiler Hagelin – Vice Ordförande

Presentation är på gång

 

Ann Milton – Sekreterare

Jag heter Ann Milton och är sekreterare på Jönköpings brukshundklubb sedan 2021. Är även allmänlydnadsinstruktör och testledare för MH, men ligger lite lågt med de aktiviteterna just nu, då tjänstehundsverksamhet (patrullhund Hemvärnet) upptar merparten av min fritid. Tycker dock mycket om att hålla framför allt valp/unghundskurser, det bästa som finns som instruktör är att se när både hund och förare får en aha-upplevelse, och moment bara faller på plats. Gillar att klura på olika problemlösningar och vill gärna planera, analysera och utvärdera träningsupplägg snarare än att bara köra på volley.

Jag har en västgötaspetshane på 3,5 år (Lodur) och en schäfertik på 2 år (Izzy) och har innan dess haft kelpie, schäfer samt belgare. Brinner för tjänstehundsfrågor och har varit med i det ”gröna” som patrullhundförare sedan 2000. Izzy är min fjärde patrullhund, vi tränar även specialsök Kong. Lodur tränar agility med äldsta dottern och håller koll på schäfern 😊.

 

Karin Nygren Kind – Kassör

Presentation av Karin är på gång.

 

Sara Finnigan – Ledamot

Jag heter Sara Finnigan och jag är ordförande i styrelsen vid Jönköpings brukshundklubb. Jag har själv hundarna Tyson och Bella – en 4-årig blandras (bordercollie/vinthund) och en korthårig collie. Med Tyson tränar/tävlar jag främst agility och lydnad, men även lite rallylydnad och freestyle. Bella tycker mest om att spåra.

Jag fick min första hund, en groenendael, som 12-åring och jag var då aktiv i flera år inom lydnad och agility i Roslagens hundungdom. Genom åren har jag haft ett flertal omplaceringshundar och jag tror att jag först 2010 blev medlem i Jönköpings brukshundklubb, med min dåvarande rottweiler. Sedan 2017 har jag nu varit aktiv i klubben, bl.a. genom deltagande i ett flertal kurser, Häggebergsläger, funtionärsläger, Augustikannan, grundmodulen, som medhjälpare, i HUS samt som funktionär i verksamheten – och nu som ordförande.

Det bästa med Jönköpings brukshundklubb tycker jag är att vi har en fantastik omgivning och miljö för hundträning, samvaro och rekreation. Det finns dessutom stor valmöjlighet och utbud för att hitta just den träningsform som passar just dig och din hund. Som ordförande hoppas jag på att kunna stärka klubben inifrån och öka känslan av delaktighet. Jag vill även verka för ökad glädje i träning och samarbete mellan människa och hund, oavsett hundras och tidigare hunderfarenhet.

 

Mikael Berglund – Ledamot

Presentation av Mikael är på gång.

 

Patrik Öjhage – Ledamot

Presentation av Patrik är på gång.

 

Erik Sandell – Suppleant

 Erik har 4 Sheltie, en Spansk vattenhund & en Border collie. Han fastnade i agilityträsket 2002 när hans fru fick halsfluss och lät honom åka på JBK’s ridhusträningen. Han har sedan dess tränat och tävlat agility.

Förra året tävlade han i över 120 officiella lopp, kom 2:a på DM och var med & vann i lag.

Tillsammans med sin fru föder de upp papillion och sheltie på Anferlos kennel.
Erik är även med i arbetsgruppen för en inomhushall.

 

Inge Svensson – Suppleant

Inge har två Riesen tillsammans med sin fru. Tidigare har han även varit aktiv med styrelsearbete i rasklubben för Riesen. Han brinner för brukssporten och tjänstehund i sin egen träning.

Denna hemsidan använder sig utav kakor. Genom att acceptera, kan du fortsätta använda hemsidan.