Äntligen dags för Lopp-Shop!

Äntligen dags för Lopp-Shop!

Välkommen att vara med och köpa, byta eller sälja hundgrejer på JBK:s första Lopp-Shop lördagen den 16 februari kl 11 – 13! Ta med dig allt det där du har hemma i skåp och lådor som din hund inte använder mer och som någon annan vovve kan få glädje med i lek och aktivering. Eller fynda själv! Kanske ligger det du alltid letat efter till värsta fyndpriset på bordet? Hittar du någon att byta grejer med behövs inte ens pengar för att loppa – bytt är bytt!


Lopp-Shopen är gratis och öppen för alla medlemmar i JBK. Sakerna som loppas ut ska vara hundrelaterade – ej husgeråd och annat krafs! Hundförarprylar och hundböcker är ok, men i övrigt är det fokus HUND som gäller.

Ingen föranmälan behövs! Du som har saker att sälja eller byta lägger upp dessa på borden i klubbstugan. Ta gärna med en filt att lägga upp på eller lägg sakerna i en låda, så blir det enklare att hålla reda på dina ”loppor”. Grejerna ska vara märkta med namn och önskat pris för varan. Märk gärna med ditt swishnummer också – då blir det enkelt och smidigt att köpa/sälja och du behöver inte heller vara på plats hela tiden.

OBS! Kl. 13.00 börjar vårt årsmöte och då måste borden i storstugan vara fria för alla mötesdeltagare!

Vi hoppas så klart att du stannar på årsmötet. Du kan flytta in dina saker till agility-rummet, rummet ute vid hallen, under årsmötet. Det går sedan fint att ”loppa” en stund till efter mötet!

Serveringen är öppen med fika, även detta till goda loppiga priser! 😉

Har du några frågor om Lopp-Shopen så hör gärna av dig till Maritha eller Annette med sms eller mail!

Maritha kassor@jbhk.se, 0704-61 49 39, Annette 0765-48 60 34

Kommentarer är stängda.

Denna hemsidan använder sig utav kakor. Genom att acceptera, kan du fortsätta använda hemsidan.