Är du den nya avtalsinstruktör som Jönköpings Brukshundsklubb söker ?

Är du den nya avtalsinstruktör som Jönköpings Brukshundsklubb söker ?

 

 

JBK söker ytterligare en avtalsinstruktör

Jönköpings Brukshundsklubb är en av Sveriges största brukshundsklubbar och vi bedriver en omfattande kursverksamhet för våra medlemmar. Då en av våra avtalsinstruktörer sökt sig vidare till nya utmaningar söker vi dig som brinner för att hålla kurs och hjälpa hundägare att utvecklas tillsammans med sina hundar.

Vi ser självklart att du har ett stort hundintresse och vi ser gärna att du tränar och tävlar med din hund. Vi tror det är viktigt att de som är avtalsinstruktörer är bra förebilder för klubbens medlemmar. Du skall trivas med att prata inför människor och gilla att utbilda människor och hundar med varierande kunskapsgrad. På JBK har vi plats för såväl förstagångshundägaren som den som vill träna för att tävla med sin hund.

Som avtalsinstruktör skall du ha eget företag, d.v.s. vara registrerad för F-skatt/FA-skatt. Du fakturerar ditt arvode och vi förväntar oss att du själv marknadsför dig och dina kurser i våra kanaler.

Rent praktiskt går det till så att ett ramavtal tecknas med centralförbundet. Genom avtalet förbinder du dig, att som avtalsinstruktör, följa Svenska brukshundsklubbens policys och riktlinjer. Avtalet är en trygghet för både dig som instruktör och för oss på klubben.

Vill du veta mer om villkor och avtal så kan du läsa om det på SBK:s hemsida; https://brukshundklubben.se/utbildning-aktivitet/avtalsinstruktor-larare/

Har du frågor om tjänsten eller JBK, kontakta vår Ordförande på ordforande@jbhk.se

Ansökan med CV och referenser skickas till styrelsen@jbhk.se

Sista ansökningsdag är 20 augusti 2023.

 

/Styrelsen

Kommentarer är stängda.

Denna hemsidan använder sig utav kakor. Genom att acceptera, kan du fortsätta använda hemsidan.