Föreläsning om Draghund med Sverker Björk – 12 september kl. 18:30

Föreläsning om Draghund med Sverker Björk – 12 september kl. 18:30

Äntligen!!!
Nu kör vi igång Draghundssektorn på JBK!!!

Välkomna 12 september klockan 18.30 på Häggeberg.

 

Vi startar upp med en fullspäckad föreläsning av Sverker Björk där han kommer prata mer generellt om draghunden, aktivering, tävling, utrustning och mycket mer!

Ladda för en kul kväll på klubben och anmäl dig på Facebook i evenemanget (anmälan är bindande och klickar du i ”kommer” så räknas det som anmälan). Föreläsningen är gratis och vår sponsor Rilo Zoo kommer dela ut ”goodiebag” och även sälja diverse draghundsutrustning. Tag med hunden om du vill ha hjälp att prova ut rätt sele.

 

 

Presentation om Sverker:

Sverker började inom Brukshundklubben redan som 14-åring och fyra år efter så var han färdig instruktör! 1982 skaffade han sin första drganhund, en grönlandshund och därefter har han haft många Siberian Husky, som mest ca 40 hundar. Ganska snabbt blev Sverker engagerad i polarhundsklubben och är i dag draghundsdomare. Han har tävlat i flera dicipliner med olika antal hundar och erhållit SM-medaljer. Även Sverkers familj är engagerade och tre döttrar har alla tävlat såväl nationellt som internationellt med flera vinster och medaljer. Sverkar har haft en mindre turistverksamhet med hundarna och idag är han engagerad i Attila Brukhundklubb med dragkurser.

 

 

Välkomna!

Draghundsektorn

Kommentarer är stängda.

Denna hemsidan använder sig utav kakor. Genom att acceptera, kan du fortsätta använda hemsidan.