KM Utställning 16 augusti 2022

KM Utställning 16 augusti 2022

Välkomna på KM Utställning 2022, vi startar bedömningen klockan 18,00 tisdagen den 16 augusti. För deltagande ska du vara medlem på Jönköpings BK samt äga den hund som du ställer ut.
.
Som domare denna kväll hälsar vi varmt välkommen Lasse Österlund från kennel Tellusdream (Isländsk Fårhund), han har tidigare dömt inofficiell utställning hos oss på JBK och även varit uppskattad MH-funktionär på klubben, han har lovat att ta med frugan Ursula som ringsekreterare – vi är väldigt tacksamma för er hjälp med KM Utställning 2022.
.
Anmälan mailas till utstallning@jbhk.se, senast anmälan 31 juli. Ange ditt fullständiga namn, medlemsnummer på JBK, mail och telefonnummer. Ange hundens SKK reg.nr, ras, ålder samt fullständiga namn enligt stamtavla/SKK Hunddata. Du kommer få en bekräftelse på din anmälan, kolla så den inte hamnar i din skräppost, saknar du den så ring oss.
.
Vi har en klass för utställare som är nybörjare och en klass för erfarna utställare. Inom dessa klasser tävlar hundarna om bästa valp 4-9 månader, vuxen från 9 månader och veteran från 8 år.
I händelse av färre anmälningar än förväntat så kan dessa två klasser komma att slås ihop, men det vill vi inte så sätt nu igång direkt och anmäl till vårt KM 2022.
Som nybörjare räknas du som inte ställt ut alls eller ställt ut någon enstaka gång på inofficiell utställning, du får extra hjälp och information.
Som erfaren räknas du som ställt ut officiellt och är väl insatt i hur en utställning går till.
Är du osäker på i vilken klass du ska anmäla i, slå en signal till Elisabeth 0708-169576.
.
Exempel: har du en 8 månader gammal hund och aldrig ställt ut tidigare så anger du i mejlet dina egna uppgifter samt hundens uppgifter enligt ovan, samt att hunden tävlar som Valp och du som utställare tävlar som Nybörjare.
.
Hundarna ska vara vaccinerade enligt SKKs reglemente, se skk.se samt utställningsregler eller info genom Elisabeth 0708-169576.
.
Utställningssektorn önskar er alla varmt välkomna till KM Utställning 2022 !
.
Utställningssektorn tar tacksamt emot sponsring till KM, sponsorer kommer presenteras, maila utstallning@jbhk.se
Kommentarer är stängda.

Denna hemsidan använder sig utav kakor. Genom att acceptera, kan du fortsätta använda hemsidan.