Ordförande har ordet

Ordförande har ordet

Hej alla medlemmar,

Det är jag som är klubbens ordförande sedan några veckor tillbaka. Dessa veckor har varit händelserika för oss alla. För en del har hela tillvaron vänts upp och ner, i förhållande till både arbete och fritid, och jag har fått flera förfrågningar om hur vi inom klubben förhåller oss till smittspridning och smittskydd i verksamheten. SBK har antagit riktlinjer för hur vi ska förhålla oss inom klubbverksamheten och en länk till dessa riktlinjer finner du även på klubbens hemsida. I Jönköpings Brukshundklubb följer vi dessa riktlinjer och jag fortsätter gärna att försöka bemöta frågor och funderingar kring dessa. Evenemang och vissa utbildningar i närtid har ställts in, men samtidigt fortsätter planeringen av  större evenemang under året. Jag tror att det är viktigt att vi respekterar varandras eventuella oro kring Coronaviruset, men det är också viktigt att vi ser framåt och positivt på vår planerade verksamhet i klubben.

I styrelsen har vi avklarat vårt första styrelsemöte i ny konstellation. Protokollet finns nu tillgängligt på hemsidan. Stor del av tiden vid detta möte ägnades åt arbetsfördelning inom styrelsen och planering inför det kommande året. Vi beslutade även om en klubbdag, söndagen den 5 april med start kl. 10.00. Schema och arbetsuppgifter för denna dag är ännu inte spikade, men jag hoppas att så många medlemmar som möjligt kommer att ta en tur upp till klubben denna dag och hjälpa till att kicka igång säsongen med allehanda göromål. Om förutsättningarna tillåter tänder vi även utegrillen och bjuder på lättare förtäring. Mer information kommer…

Planeringen inför SM i Bruks, IGP och Mondioring i Jönköping den 28-30 augusti 2020 fortsätter också. För dig som vill och kan tänka dig att ställa upp som funktionär under denna spännande helg kan du anmäla intresse via evenemangets egen hemsida eller genom att lämna dina kontaktuppgifter på de listor som finns uppsatta på klubbens anslagstavla. Inga förkunskaper krävs, men har du önskemål om särskilda uppgifter som du vill hjälpa till med så kan du gärna ange detta.

Avslutningsvis vill jag bara tacka för det förtroende jag fått som ordförande för Jönköpings Brukshundklubb – ett uppdrag som jag med spänning ser fram emot. Har du tankar, åsikter, frågor eller förslag om klubbens verksamhet får du gärna höra av dig till mig på mail ordforande@jbhk.se eller personligen om vi träffas på klubben.

Ta hand om er!

Vänliga hälsningar
Sara Finnigan
Ordförande, JBK

Kommentarer är stängda.

Denna hemsidan använder sig utav kakor. Genom att acceptera, kan du fortsätta använda hemsidan.