Valpkurs – online

Valpkurs – online

På måndag den 18 januari börjar vår valpkurs online – Valpen i fokus.

Valpkurs är en av dom viktigaste kurserna du kan gå med din hund. Speciellt om du har din första valp. Den här kursen går också bra att gå innan du har fått hem din valp.

På den här onlinekursen kommer du få ett antal filmer på olika övningar som du jobbar med i din egen takt (minst 24 filmer utlovas) Flera av övningarna kommer presenteras steg för steg så du kan utveckla dom i den takt som funkar för dig och din hund. Du kommer också få textmaterial om viktiga ämnen när det gäller att ha hund och främst en valp, tex hur du bygger upp en bra och fin relation med din valp, skapar trygghet, ensamhetsträning, inkallning, valpens behov m.m. Varje vecka kommer det komma ut nytt material. En onlinekurs kan aldrig ersätta social och miljöträning men kan bli ett komplement till att få kunskap och förståelse för din fyrfota vän.

Anmäl dig och läs mer om denna kurs via länken https://www.studieframjandet.se/jonkopings-lan/gustav-arrangemang/kurser/2021/januari/valpen-i-fokus—onlinekurs-jonkopings-brukshundklubb/?fbclid=IwAR28PULycD2nIBti_KnbwN0s9V9vE2VoTMt5jRacf2Z1WFIND9JgcXT_V9w

Kommentarer är stängda.

Denna hemsidan använder sig utav kakor. Genom att acceptera, kan du fortsätta använda hemsidan.